Nieuws

Noabers de serie – Dag 3

By 6 februari 2017 No Comments

Zondag 29 januari ‘De Bushalte’

De sketch die vandaag wordt opgenomen zal zeker herkenbare momenten voor veel mensen hebben. Onze hoofdpersoon mist namelijk de bus. De beste man wordt gespeeld door acteur Bert Hana, bekend van onder andere de tv serie Ramses van Michiel van Erp en de korte film Suiker van Jeroen Annokkee. De opnames vinden vandaag plaats in het buitengebied van Reutum. Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie!

Cafe de Molenberg is vandaag onze holding. Hier kleden we om en voorziet onze visagiste Hilda de acteurs van make-up. Tevens verzorgt de Molenberg vandaag het warme eten op deze druilerige dag.

Zoals dat wel vaker gebeurt in televisieland brak er een dag voor de opnames een crisis uit. De hoofdrol van vandaag is namelijk voor een bus en laat de oorspronkelijk gereserveerde bus nou vlak van tevoren kapot gaan… Na verschillende oproepen te hebben gedaan op social media en onze netwerken te raadplegen, hebben we gelukkig een vervanger gevonden bij Luttikhuis Personenvervoer.

En ACTIE!

It’s a wrap voor dag 3! Morgen blikken we terug op dag 4 in Almelo, dus houd onze site in de gaten. Natuurlijk zijn we ook op andere kanalen te volgen, te weten FacebookTwitterInstagram, de officiële website en bij Snapchat onder de naam @noabersdeserie.

Graag bedanken we ook nog deze mensen die zich vandaag voor ons inzetten!

Quality Catering & Verhuur
Vakantiepark de Lourenshoeve
Coop Munster Albergen 
Lichtmacht

Leave a Reply